ТМ «Гармонія» подарує жителям м. Лубни матч-відкриття Чемпіонату України з волейболу!

Пятница, 14 Октябрь 2016, 19:04
 – АФИША

Цієї осені ТМ «Гармонія» підготувала черговий подарунок лубенським спортсменам і вболівальникам СК «Фаворит».

Відкриття Чемпіонату України з волейболу Лубни 2

Після тривалих дискусій та обмірковувань президент СК «Фаворит» Володимир Дорош і головний тренер команди Олександр Ткачук прийняли важливе ​й​ доленосне рішення – волейбольний клуб «Фаворит» переїжджає до м. Лубни. Ініціатором ідеї базування СК «Фаворит» у нашому рідному місті стала ТМ «Гармонія» - генеральний спонсор волейбольної команди.

Думки про переміщення виникали в керівництва вже давно.

А​дже, за словами очільників команди, СК «Фаворит» - це надбання саме міста Лубни: тут народився волейбольний клуб, тут проходили перші тренування, перші змагання, здобували перші перемоги! Обласний центр, Полтава, має прекрасну команду «Ворскла», а СК «Фаворит» від тепер прославлятиме спортивними здобутками рідне місто Лубни.Вже одинадцятий рік поспіль ТМ «Гармонія» успішно реалізує соціальний проект, спрямований на підтримку здорового способу життя, що проходить під гаслом «Гармонія про здоров’я дбає, «Фаворит» перемагає»

Офіційний пере​їзд відбудеться 21 жовтня – у день початку першого туру Чемпіонату України! 21 жовтня о 17:00 у Лубнах розпочнеться перша гра матчу СК «Фаворит» ​і​з командою-суперником «Локомотив» (м.Харків). Друга гра відбудеться 22 жовтня о 12:00. Місце проведення змагань - ДЮСШ.

Запрошуємо всіх лубенців та гостей міста відвідати волейбольні зустрічі та підтримати довгоочікуване повернення легендарного СК «Фаворит»​!Президент СК «Фаворит» Володимир Дорош і головний тренер команди Олександр Ткачук прийняли важливе ​й​ доленосне рішення – волейбольний клуб «Фаворит» переїжджає до міста Лубни

Усі, хто сумував за спортивним азартом та шквалом бурхливих емоцій, не пропустіть шанс зануритися у вир волейбольного протистояння кращих гравців-спортсменів України!

Запрошуємо на відкриття першого туру Чемпіонату України.

Уболіваймо разом з Гармонією!

ТМ «Гармонія» вже майже 80-років славиться не лише якісною, смачною та корисною молочною продукцією, а ще й добрими справами. Є постійним організатором та учасником благодійних проектів, підтримує незахищені верстви населення, піклується про дітей та молодь, надає допомогу сім’ям, чоловіки яких постраждали в зоні АТО, активно підтримує молодих спортсменів. Зокрема, одинадцятий рік поспіль Гармонія реалізує соціальний проект, спрямований на підтримку здорового способу життя та проходить під гаслом «Гармонія про здоров’я дбає, «Фаворит» перемагає»!

Поделиться Поделиться ~ Твитнуть Поделиться
Автор
Ирина Kitten
Ирина Kitten

Рассказывайте о нас друзьям, приглашайте на мероприятия, и не обижайте котиков! =)

Комментарии

ИМЕНИННИК дня

Anastasia Snadna
Anastasia Snadna

28 лютого, свій день народження відзначає яскрава артистка, бізнес-леді та молода матуся - Настя Снадна!

Від щирого серця вітаємо, і бажаємо іменинниці успіхів у всіх починаннях, міцного здоров'я, щастя в особистому житті, і виконання всіх її найзаповітніших бажань!

З Днем народження!

LOOK дня

Look_Дня_130

Наш вибір на сьогодні!

ВИДЕО дня

Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
Sophie Ellis-Bextor performs 'Murder on the Dancefloor' | BAFTA Film Awards 2024 - BBC
«Tatariv Deluxe»
Kotik by Kotik
Smile
Cocktail - светский журнал
AJpr
UP